Vegan Shepherd's Pie

Vegan lambakoerapirukas

Vegan lambakarjase piruka retsepti lõi Ljubov Pavlova, keda sotsiaalvõrgustikes tuntakse kui @bohemianveg.

Kategooria: Söök

Töötmisaeg: 40 min

Ettevalmistusaeg: 20 min

Vegan lambakoerapirukas

lihtne | 40 minküpsetusaeg

Vajalikud koostisosad

  • 200 g Dragon Superfoodsi tekstureeritud hernevalku
  • 200 g herneid
  • 200 g tükeldatud porgandeid
  • 1 peeneks hakitud sibul
  • 300 g tomatipüreed
  • Näpuotsatäis küüslaugupulbrit
  • 400 ml vegan toidukoort
  • 1 pakk Bett'ri kartulipüree segu
  • 650 ml pähklipiima
  • 4 spl õli
  • 1 tl soola
  • Riivitud veganjuust

Kui otsite toitvat rooga, et oma lähedastele muljet avaldada, on see vegan lambakook ideaalne valik! See pirukas muudab maitsete rohkuse, mis on harmooniliselt kombineeritud maksimaalseks naudinguks, iga õhtusöögi unustamatuks elamuseks ja jätab teie meeled uimaseks! Aitäh Ljubovile retsepti eest!

Kas soovite teada, kuidas liha asendada? Vastus on tekstureeritud valk! See on vegan alternatiiv lihale, mis on valmistatud hernevalgust, musta oa proteiinist ja näpuotsast soolast. See ei sisalda soja, lõhna- ja maitseaineid ega allergeene. Selle maitse on neutraalne ja neelab toidu valmistamisel kergesti roa aroome ja maitseid. Taimse valgu erinev tekstuur muudab selle ideaalseks mitmesuguste soolaste roogade jaoks.

Ja kui olete väsinud maitsva kartulipudru valmistamisele aja raiskamisest, valige kiire Bett'ri kartulipudrusegu valmistamine, mis ei tee järeleandmisi maitses ega kvaliteedis. See annab lambakoogile õrna viimistluse tänu hoolikalt valitud vürtsidele, mis annavad sellele vastupandamatu aroomi ja muudavad elamuse kordumatult maitsvaks!

Ettevalmistus: 

1. samm: leotage hernevalk, järgides pakendil olevaid juhiseid.

2. samm: Kuumutage pannil veidi õli ja lisage sibul, valk, herned ja porgand.

3. samm: Hauta umbes 10–12 minutit, seejärel lisa segatud sool, küüslaugupulber, tomatipüree ja 200 ml keedukoort. Hauta veel 5 minutit madalal kuumusel.

4. samm. Segage kausis kartulipüree õli, soola ja sojapiimaga. Sega ühtlaseks.

5. samm: Kuumutage ahi 180 °C-ni.

6. samm. Viige köögiviljasegu sügavasse ahjuvormi. Laota peale kartulipuder ja kalla peale ülejäänud keedukoor.

7. toiming. Rivi peale juust ja küpseta 30–40 minutit, kuni see on kuldpruun.

Kas teile meeldis see retsept? Siis meeldivad teile kindlasti ka teised meie ajaveebi retseptid. Täname, et kokkasite koos Bett'riga!

Kasutatud Tooted