Kas arvate, et teile ei meeldi valgusisaldusega magustoidud? Mõelge uuesti!
Kui olete seda retsepti proovinud, pole enam tagasiteed – te armute valgurikastesse maiuspaladesse! Meil on hea meel jagada teiega kõige maitsvamat omatehtud Vaarikat ja amp; Maapähklivõi valgubatoonid.
Juhised:
-
Valmista brownie põhi, järgides pakendil olevaid juhiseid. Küpseta ja lase täielikult jahtuda.
-
Sega kausis taimne valgupulber maapähklivõiga ühtlaseks massiks.
-
Laota valgukiht ühtlaselt jahtunud browniepõhjale.
-
Kuumutage potis vaarikasiirup, seejärel lisage külmutatud vaarikad ja agar-agar.
-
Lase keeda 1 minut, jahuta veidi ja vala vaarikasegu valgukihile. Pane 2 tunniks külmkappi tahenema.
-
Sulata šokolaaditükid õrnalt veevannis või mikrolaineahjus.
-
Lõika pruunikad tahvliteks, nirista peale sulašokolaad ja külmuta, kuni need on hangunud.
Kõik selle maitsva ja valgurikka maiuse jaoks vajaliku leiate aadressilt bettr-food.com! Alates proteiinibrownie segust ja siledast maapähklivõist kuni suhkruvaba šokolaaditükkide ja soolaste suupisteteni – oleme katnud teid puhaste taimsete koostisosadega, mis sobivad ideaalselt teie tervislikuks loominguks.