Kas olete omatehtud magustoitude fänn? Kui vastus on jaatav, olete õiges kohas – Bettr-toidu ajaveebis. Teame, et otsite sageli tervislikumaid alternatiive oma pere lemmikmagustoitudele, mis sisaldavad tavaliselt palju valget suhkrut ja muid koostisosi, mis ei ole teie kehale nii head.
Täna valmistasime ette vegan omatehtud Snickersi retsepti. See magustoit vajab ahjus umbes 10 minutit, lisaks veel 10 minutit maitsva kreemi ja põhja valmistamiseks. Meile meeldivad kiired, maitsvad ja tervislikud retseptid, nii et ärgem raisake rohkem aega. Alustame tänase magustoiduga samm-sammult!
Ettevalmistus:
1. samm: valmistage põhi ette: segage kausis maapähklijahu, pulbristatud erütritool ja sulatatud kookosõli. Sega, kuni segu on ühtlane ja kleepuv. Kui see tundub liiga kuiv, lisa 1-2 tl ekstra kookosõli või vett. Suru segu ühtlaselt küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi. Küpseta 180°C (350°F) juures 8-10 minutit. Laske sellel täielikult jahtuda.
2. samm: valmistage täidis: Segage maapähklivõi, kookoskoor ja erütritooli pulbriline sisaldus teises kausis ühtlaseks massiks. Määri täidis jahtunud põhjale ja raputa peale röstitud maapähkleid.
3. samm: katte lisamine: Sulata Bett’ri india- ja sarapuupähklimääre kahes katlas või mikrolaineahjus madalal kuumusel. Vala sulatatud jaotus ühtlaselt täidisele. Jahuta magustoit 1-2 tunniks külmikusse.
4. samm: viilutage ja serveerige. Kui magustoit on tahenenud, lõigake see kangideks või ruutudeks.
Nõuanded.
Kui eelistate magusamat maitset, lisage põhjale või täidisele veidi rohkem pulbrilist erütritooli.
Säilitage Snickersi õhukindlas pakendis külmkapis kuni 5 päeva.
Need omatehtud vegan Snickers on täiuslik maitse ja tervise kombinatsioon. Nautige iga suutäit! 🥜🍫