Mini Tart with Chocolate Pudding and Orange Zest

Mini tort šokolaadipudingi ja apelsinikoorega

Kategooria: Magustoit

Töötmisaeg: 10 min

Ettevalmistusaeg: 10 min

Mini tort šokolaadipudingi ja apelsinikoorega

lihtne | 10 minküpsetusaeg

Vajalikud koostisosad

Šokolaadi koostisosad

  • Bett'r šokolaadipudingi puding
  • Dragon Superfoods pulbriline erütritool
  • 150 ml vett või taimset piima

(Täpsema teabe saamiseks vaadake pakendi tagakülge juhised.)

Koostisosad pirukakoorikule:

  • 120 g Bett'r india pähkleid
  • 2 spl Bett'r kakaopulbrit
  • Näpuotsatäis Dragon Superfoodsi tseiloni kaneeli
  • Näpuotsatäis Dragon Superfoodsi sool
  • 6 datlit
  • 40 g vahtrasiirupit
  • 1 apelsin

Kas soovite midagi magusat, kiirelt valmivat ja kogu perele meeldivat? Meil on Sulle ideaalne magustoit! See minitort Bettri šokolaadipudingi ja apelsinikoorega on lihtsalt veetlev. Testisime retsepti ja oleme kindlad, et teile see meeldib!

Selle retsepti jaoks oleme kasutanud uut gluteenivaba Bettri šokolaadipudingit. See on ideaalne lisand peaaegu igale magustoidule. See võib isegi tuua meelde lapsepõlvemälestusi teie ema või vanaema valmistatud soojadest kreemjatest pudingutest. Ja parim osa? Šokolaadipuding valmib vaid 1 minutiga!

Mis teeb meie pudingu eriliseks?

  • vegan
  • 100% orgaaniline
  • Maguseta
  • Sobib lastele
  • Piimavaba
  • Kunstlike maitseaineteta

Kuna Bettr šokolaadipuding on magustamata, saate valida oma eelistatud magusaine, nagu erütritool, kookossuhkur, rafineerimata suhkur, agaavisiirup, mesi, datlisiirup või datlipulber.

Nüüd alustame retseptiga!

Juhised šokolaadipudingi ja apelsinikoorega minitordi jaoks:

1. samm: valmistage šokolaadipuding

  1. Segage kausis 20 ml vett või taimset piima osa pudingiseguga. Sega hästi, kuni see on täielikult lahustunud.
  2. Lisage kastrulisse 130 ml vett ja valitud magusaine. Kuumuta keemiseni ja magusaine on täielikult lahustunud.
  3. Alandage kuumust ja valage aeglaselt lahustunud pudingi segu, samal ajal pidevalt segades, kuni see pakseneb.
  4. Eemaldage tulelt ja laske pudingil jahtuda.

2. samm: valmistage hapukoor ette

  1. Purusta india pähklid ja kreeka pähklid segisti abil ühtlasema tekstuuri saamiseks peeneks.
  2. Maitse parandamiseks lisage kakaopulber, kaneel ja näpuotsaga soola.
  3. Haki datlid väikesteks tükkideks või püreesta hästi. Lisa need segule koos apelsinimahla ja vahtrasiirupiga.
  4. Segage kõike, kuni moodustub tainas. Vormige väikesed hapukoored ja asetage need küpsetusplaadile.
  5. Küpseta 180°C juures, kuni koorik on kindel ja kergelt kuldne.
  6. Lase hapukoortel enne täitmist jahtuda.

3. samm: pange tort kokku

  1. Kui koorikud on jahtunud, täitke need valmistatud šokolaadipudingiga.
  2. Puista üle kakaopulbriga ja lisa värskuse suurendamiseks veidi riivitud apelsinikoort.
  3. Valikuliselt kaunistage kontrastse kreemi või puuviljaga erksama välimuse saamiseks.

Ja ongi kõik! Teie maitsev minitort šokolaadipudingi ja apelsinikoorega on nautimiseks valmis.

Kui teile see retsept meeldis, vaadake meie ajaveebis rohkem maitsvaid magustoiduideid. Täname, et küpsetasite koos Bett'riga! 🍫🍊